Rapport fra NDF Haugaland årsmøte 18.03.23

Tekst til video

Hei alle sammen Nå er jeg tilbake hjemme i Stavanger som jeg har vært på årsmøte i Norges Døveforbund Haugaland. Det har vært vellykket gjennomført årsmøte. I tillegg vi har invitere 3 personer er. En fra Norges Døveforbund forbundsstyret og kontaktperson som heter Ståle Hatlelid ( som var møteleder) og 2 personer fra Norges Døveforbund – Stavanger heter Hanne Kvitvær og Lars Aksel som har ansvar for vedtekter. 18 personer var tilsted av dem 12 som har stemmer rett. Nå viser vi bilder der. ha en forsetter god helg

Bilder fra årsmøte

Ny styret 2023/24 er

Leder Camilla Johannesen 1 år

Styremedlem Rolf Berge 2 år

Styremedlem Thomas Bjelland 1 år

  1. varamedlem: Malin Dalen 1 år
  2. Varamedlem Najama Odmsn Mohammed 1 år

Ekstern sekretær og regnskapsfører Tore Djuvik