Informere fra NDF Haugaland

Hei

Jeg vil informere til dere  3 ting

Den først vedr; besøkstjenesten dere må levere til meg innen kl 15 i morgen. Du kan ta bilde av du har skrevet ned dato, antall km reise fra/til  pr sms 412 07 031 eller pr epost haugaland@doveforbudet.no eller chat direkte meg på facebook  som vi skal videresende til NDF frist er 6 desember. Derfor jeg trenger tid til forbedrearbeid før sende til NDF. Jeg har mottatt noen av dem.

Den andre vedr; NDF kalender 2023 hvis du er interessert ha NDF kalender 2023 bare bestiller til meg pr sms 412 07 031 eller epost haugaland@doveforbudet.no eller chat direkte meg på facebook innen i morgen . Etter den frist jeg sende bestilling til NDF så dere vil får direkte i post fra NDF i løpet av desember. ( Hvordan NDF kalender se ut , du kan se her )

Den siste vedr: Tegnspråkcafe er åpen på lørdag kl 13 med utlodning som vanlig i sted for julebord som er avlyst på lørdag pga få påmelding som vi har gitt informere tidligere 

Ha en forsetter fin dag 😊